NOVA SEZONA V PROSVETNEM DRUŠTVU ČEMŠENIK

Nova sezona v Prosvetnem društvu Čemšenik

Po daljši pavzi se v Prosveto zopet vraća dogajanje, zato že v naprej vabljeni na vse prireditve!

Novo sezono bomo najprej otvorili z rednim občnim zborom, ki bo v soboto, 18. marca v Prosvetnem domu. Letošnji občni zbor je še posebej pomemben, saj je namreč volilni, ker se bo volilo nove člane vodstva, upravnega in nadzornega odbora. Vabljeni v čim večji udeležbi.

Že nasledni dan pa bo na prosvetnem odru prva prava gledališka predstava, komedija Slovenska vicoteka, v kateri nastopata Jože Čamernik in Janez Cankar. Organizator King Kong teater obljublja 75 minut norega smeha.

25. marec je že tradicionalno rezerviran za predstavo ob Materinskem dnevu, kjer bodo nastopili čemšeniški otroci.

V aprilu je na vrsti nova gledališka predstava Kulturnega društva Vidovo in sicer komedija Jaz sem pa tako fina.

Junija se bo Čemšeniku ponovno odvijal tradicionalni Večer na vasi, kjer se bodo med seboj v zabavnih igrah ponovno pomerile vasi, za otroke bodo na voljo igrala, poskrbljeno bo pa tudi za hrano, pijačo in ples.

V poletnih mesecih bo za naše najmlajše iz Čemšenika in Izlak zopet na vrsti Oratorij, tokratni junak prihaja iz sveta literature in domišljije, Hobit.

V jesenskem času pa boste ponovno vabljeni v Prosvetni dom, kjer bodo na odru zopet nastopile gledališke skupine. Katere bodo to, pa izveste sproti, saj je vse še v dogovarjnaju, zato spremljajte našo spletno stran in našo Facebook profil.