ZAKONCI STAVKAJO – POGLED IZZA ODRA

V nedeljo, 31. marca 2019, smo člani gledališke skupine Prosvetnega društva Čemšenik v domačem Prosvetnem domu zaključili gledališko sezono 2018/2019. Gledališka igra Zakonci stavkajo je doživela svoj dvanajsti nastop, skupaj si je igro ogledalo skoraj 1000 gledalcev, s čimer smo gledališčniki zelo zadovoljni.

Vendar to, da se je gledališka sezona zaključila, še ne pomeni, da se “Zakonci” poslavljajo z odra, v jeseni se namreč zopet vrnemo z nekaj “stavkami”, tako da, če ste slučajno zamudili igro, brez skrbi, bo še nekaj priložnosti za ogled.

Zakonci stavkali po Sloveniji

Člani gledališke skupine smo igro Zakonci stavkajo premierno odigrali 18. novembra 2018 v domači dvorani v Čemšeniku. V istem letu so sledile še ponovitve in sicer najprej v Veliki Štangi, nato pa še v Šentvidu pri Stični in na Jančah. V novem letu smo najprej nastopili na dveh abonmajih in sicer najprej v Kisovcu, nato še v Moravčah. Sledili so še nastopi v Mlinšah in na Izlakah v februarju, v marcu pa so še sledili nastopi na Vačah, v Šmartnem v Tuhinju, v Veliki Loki pri Grosuplju in za konec sezone ponovno v domačem, Čemšeniškem Prosvetnem domu.

Pogled izza odra

V spodnji galeriji slik si lahko ogledate še kako “Zakonci” izgledamo izza odra – vsekakor se imamo “luštno”. Upamo, da ste se ob gledanju gledališke igre zabavali tudi vi, ne samo mi…

Avtorja fotografij: Janez Polc in Marko Drobne